Σας εκπροσωπούμε στα κυριότερα Τελωνεία της Χώρας, Αθηνών, τελωνείο Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Αερολιμένος Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αναλαμβάνουμε παντός είδους εκτελωνισμό, εισαγωγή, εξαγωγή, αποταμίευση, μεταφορά, διανομή, αποθήκευση, ασφάλιση, μεταφόρτωση των εμπορευμάτων σας.

Το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο της Ελλάδας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια στη Μεσόγειο θάλασσα αλλά και στον κόσμο. Οι ετήσιες αφίξεις σκαφών πλησιάζουν τις 45.000 και η ετήσια χωρητικότητα φορτίου να αγγίζει τους 70 εκατομμύρια τόνους. Αντικείμενο μας είναι οι Τελωνειακές διαδικασίες και ο αξιόπιστος Εκτελωνισμός των εμπορευμάτων σας.

Πώς να συμπληρώσετε τα έγγραφα εκτελωνισμού.

1. Να είστε σαφείς όταν συμπληρώνετε την τελωνειακή διασάφηση. Να συμπεριλάβετε ξεχωριστά κάθε αντικείμενο που βρίσκεται στο πακέτο και να αποφύγετε να χρησιμοποιείτε γενικούς όρους όπως για παράδειγμα ρούχα, προσωπικά αντικείμενα ή δώρα.

2. Οι τελωνειακοί υπάλληλοι έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν το πακέτο σας για να ελέγξουν το περιεχόμενο για τυχόν απαγορευμένα προϊόντα. Έχουν το δικαίωμα να επιβεβαιώσουν εάν η αξία και η περιγραφή που αναφέρονται είναι σωστές και να καθορίσουν τυχόν τελωνειακές χρεώσεις. Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι εάν μπορείτε να στείλετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, πρώτα ελέγξτε τη λίστα με τα απαγορευμένα αντικείμενα της εταιρείας που επιλέξατε. Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες μεταφορών έχουν τέτοιες λίστες στις επίσημες σελίδες τους. Για ότι απορία σχετικά με το τελωνείο Πειραιά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.

3. Εάν δεν παρέχετε τα σωστά έγγραφα για τον εκτελωνισμό του πακέτου σας. Όπως και αν αρνηθείτε να πληρώσετε το κόστος εκτελωνισμού, υπάρχει πιθανότητα να οδηγήσει σε καθυστερήσεις στην παράδοση. Μπορεί επίσης να γίνει και επιστροφή πίσω στον αποστολέα.