εκτελωνισμός από επαγγελματίες εκτελωνιστές!

Το γραφείο μας ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΙΩΣΗΦ με έδρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” δραστηριοποιείται στο χώρο του εκτελωνισμού με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση! Στο γραφείο μας ο εκτελωνισμός διεκπεραιώνεται πάντα με τις ποιοτικότερες και ταχύτερες διαδικασίες.

Πολιτική μας είναι να συνεργαζόμαστε με όλα τα πρακτορεία και να πετυχαίνουμε πάντα τις καλύτερες τιμές. Μαζί με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες παρέχουμε λύσεις σε όλες τις ανάγκες σας! Η πολυετής μας παρουσία, από το 1976, είναι αυτή που μπορεί να σας διασφαλίσει την άριστη εισαγωγή και εξαγωγή των εμπορευμάτων σας, με αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα!

Ο εκτελωνισμός σε εμάς είναι σοβαρή υπόθεση. Ακολουθούμε πάντα τις τελευταίες εξελίξεις του τελωνειακού κώδικα και παρέχουμε στους πελάτες μας έγκυρη και σωστή πληροφόρηση. Οι εισαγωγικές και εξαγωγικές διαδικασίες της επιχείρησής σας γίνονται με πλήρη διαφάνεια, ακρίβεια και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές τις οποίες προσαρμόζουμε πάντα στις ανάγκες της επιχείρησής σας!

Το γραφείο μας Ξανθόπουλος Γ. Ιωσήφ με αριθμό πτυχίου 5580 έχει έδρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” και λειτουργούμε στο χώρο του εκτελωνισμού από το 1976! Συνεργαζόμαστε με όλα τα πρακτορεία και πετυχαίνουμε πάντα τις καλύτερες τιμές. Μαζί με έμπειρους συνεργάτες παρέχουμε λύσεις σε όλες τις ανάγκες σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Μπορούμε να σας διασφαλίσουμε την άριστη εισαγωγή και εξαγωγή των εμπορευμάτων σας, με αξιοπιστία, συνέπεια και ταχύτητα!

εκτελωνισμός Αερολιμένας Αθηνών Βενιζέλος